Dosadilo Vam je živjeti u stanu? Puna kapa (nepodmirenih) računa i napornih susjeda? Oduvijek ste htjeli živjeti u studentskom domu? Ako i dalje želite ili ste stjecajem okolnosti izgubili mjesto stanovanja, Studentski centar u Splitu je raspisao Natječaj za raspodjelu mjesta u studentskim domovima 2012./2013. Tekst natječaja, kao i prijavnicu i dodatne materijale, možete pronaći na stranici Studentskog centra http://www.scst.hr/ Sretno!

STUDENTSKI DOM „HOSTEL SPINUT“
Za ovaj dom imamo samo jednu riječ – TRI ZVJEZDICE!
U dvokrevetnim sobama nalazi se preko 220 ležajeva, a tri jednokrevetne sobe namijenjene su i prilagođene studentima invalidima. Osim lijepo uređenih soba, ovaj dom Vam nudi i četiri čajne kuhinje, restoran, caffe-slastičarnu, TV-salu, učionicu, informatičku učionicu, ljetnu terasu i recepciju (odmah pokraj aparata za kondome) na kojoj je svakog dana organizirano cjelodnevno dežurstvo. Noću cijeli objekt čuva zaštitarska služba, a ako nekim slučajem zaštitari malo i „ubiju oko“, nadzorna kamera se nikad ne umara! Kad Vi, pak, budete psihički iscrpljeni, najbolje Vam je dokrajčiti se u neposrednoj blizini – trčanjem ili vožnjom bicikla u park-šumi Marjan!
Adresa: Spinutska 37
Telefon: 021/386-733, 021/386-711

STUDENTSKI DOM “BRUNO BUŠIĆ”
Ovaj dom ima preko četiri stotine ležajeva, raspoređenih u većinom trokrevetnim sobama, a od ostalog sadržaja nudi sedam čajnih kuhinja, “brzu menzu”, TV-salu i učionicu. (Ne) brinite – i ovdje su studenti pod budnim okom zaštitara i kamere! Oko doma se nalaze brojna igrališta i park-šuma Marjan – na Vama ostaje otkriti sve njihove čari!
Adresa: Spinutska 37
Telefon: 021/386-727

POZOR! Dojmove o životu u ovim domovima možete čuti iz prve ruke na http://www.youtube.com/watch?v=UP90GiJPHa0 – emisija “S4S Radio”!

DOM NA KAMPUSU?
Najbolje Vam je da se ne živcirate oko ovoga – izgrađen je, ali je, GLE ČUDA, pitanje kad će biti useljiv!