O nama

65260_578830335478921_1384441303_n

Osnovani smo davne 2008. godine pod nazivom udruga Studenti za studente Split (S4S) te smo od samih svojih početaka najaktivnija studentska udruga na splitskom Sveučilištu. Mi smo ono što nam samo ime kaže. Skupina studenata koja se ne želi zadovoljiti pasivnim studentskim životom nego ulaže svo svoje slobodno vrijeme kako bi promijenila svijet oko sebe na bolje.

A kako mijenjamo svijet?

Slijedi dio „Hvalite me, usta moja“: osvojili smo nagradu za najbolji amaterski film u projektu „Upali kameru za praktično obrazovanje“ 2010. godine, a osvojenu novčanu nagradu nismo potrošili na vlastite interese! Osnovali smo studentski portal koji ne donosi samo informacije o obrazovanju, stipendijama i menzi, već prikazuje priče „običnih“ studenata, naših kolega s kojima svakodnevno provodimo vrijeme na predavanjima i vježbama.

Udruga je također i dobitnica rektorove nagrade za posebna postignuća odnosno humanitarni i volonterski rad za akademsku godinu 2012./2013.

Uz to, zaboravite Carrie Bradshaw i Žuži Jelinek – mi Vam donosimo zanimljive kolumne koje ne prikazuju svijet samo iz ženske perspektive, već nastaju pod perom/tipkovnicom i kolegica i kolega! I ne samo to, donosimo Vam i zanimljive intervjue, kritike, poeziju, prozu i eseje.

Osim toga što nas možete čitati, također nas možete i slušati. Svakog petka u 18.00 na valovima Radio Sunca emitira se naša S4S radio emisija u kojoj možete poslušati zanimljive priče naših kolega i kolegica.

rektorova nagrada

Pročitali ste naš portal, poslušali ste našu radio emisiju, čuli ste za naše humanitarne akcije i svidjeli smo Vam se. Lajkajte nas onda na Facebooku i pratite naše objave. Jer, uz sve, gotovo svakodnevno  dijelimo razne popuste, ulaznice, tečajeve i slično svim zainteresiranim studentima.

Dakle, polje djelovanja naše Udruge je zaista široko te omogućava rad sukladno afinitetima pojedinog člana. Ako nam se odlučite pridružiti, tražit ćemo od Vas krv, znoj i suze! Šalimo se, naravno! Očekujemo samo zainteresiranost i malo slobodnog vremena, angažman na projektima u skladu s Vašim željama i mogućnostima te želju za napretkom! Zauzvrat ćemo Vam ponuditi praktična znanja, timski rad, pozitivnu radnu okolinu, druženje, učenje novih vještina i tehnika te zanimljiva putovanja! Naravno, sve navedeno će Vam koristiti i u budućnosti: steći ćete znanja koja će Vam pomoći pri zapošljavanju, razvit ćete vještine pregovaranja, izlaganja i komuniciranja, kreativno ćete se usavršavati na polju web dizajna i osmišljavanja te ćete naučiti mnoga informatička znanja!

I to bi bilo sve od nas. Novac ćete dobiti kad se zaposlite! I dalje se pitate jesmo li možda neka sekta? Pridružite nam se i uvjerite se da nismo!