PREDSTAVLJAMO PROVEDENU AKCIJU U SKLOPU DALMATINSKOG VALA AKTIVIZMA

WP_20171121_10_13_32_Pro

Klub mladih Split u partnerstvu s dalmatinskim udrugama mladih proveo je projekt Dalmatinski val aktivizma s ciljem osnaživanja i motiviranja mladih iz svojih lokalnih zajednica na volontiranje, preuzimanje i prakticiranje uloge aktivnih građana iniciranjem i provedbom volonterskih akcija u svom gradu ili općini.

Nakon uspješno provedenih lokalnih volonterskih akcija, predstavnici udruga – Udruge Studenti za studente Split, udruge mladih iz Šibenika – Mladi u EU te mladih iz Trokuta mladih Kaštela prezentirat će rezultate provedenih projekata žiriju i široj javnosti.

WP_20171122_10_59_46_Pro


Podsjetimo se, mladi iz Kaštela prikupljali su različitu literaturu i izradili Književni kutak u kojem svi članovi imaju besplatan i neograničen pristup velikom broju knjiga, časopisa, stripova, skripti i slikovnica.
Mladi u EU u Šibeniku su organizirali radionicu izrade okvira za fotografije i akciju uređenja okoliša u želji da potaknu mlade na kreativnost i povećaju svijest o važnosti očuvanja okoliša dok je u Splitu udruga Studenti za studente Split organizirala volontersku akciju izrade božićnih ukrasa i druženje s veselim društvom Centra Juraj Bonači.

WP_20171122_10_57_47_Pro

Mladi su svojim idejama koncipirali različite lokalne projekte koji su imali pozitivan utjecaj na zajednicu i potaknuli ostale mlade na volontiranje stoga vas pozivamo da dođete do Kluba mladih Split i poslušate vrijedne, kreativne i motivirane mlade koji su zaista promjena u gradu u kojem žive.

Prezentacija projekata održat će se u Klubu mladih Split, u srijedu 6.12. s početkom u 20:30 sati.

WP_20171122_11_04_34_Pro