Dragi naši, iako smo iz S4S Mjeseca CoolTure ušli u S4S Mjesec seksa, ne prestajemo vam darivati ulaznice za najzanimljivije predstave u Splitu! Pratite nas putem Facebooka i osvojite ulaznice!

————————————————————————–

Peđa Šuškavčević – jedan od  najpopularnijih crnogorskih komičara zasigurno je prvi glumac koji je u samo jednom danu pretprodaje rasprodao cijelu dvoranu u Lori.

Splitska je publika u samo nekoliko sati razgrabila sve ulaznice za urnebesnu komediju CRNOGORAC U KREVETU, koja u subotu gostuje u Splitu.

Zbog ogromnog interesa i brojne publike koja ne želi ostati uskraćena za predstavu, Peđa Šuškavčević je odlučio odigrati predstavu u dodatnom terminu u istu večer s početkom u 21.30.

Urnebesna komedija “Crnogorac u krevetu” je klasična komedija mentaliteta, jedna crnogorska priča koja je svima nama bliska te na duhovit način govori o svim životnim fazama, od rođenja do nekih poznih godina. Sve to prikazuje kroz klasične stereotipe Crnogorca u svim životnim situacijama, što u izvođenju maestralnih glumaca dovodi do salvi smijeha u publici.

Predstavu je vidjelo preko 100 000 gledatelja, igra se deset godina i jedina je predstava u Crnoj Gori čija je gledanost veća sada nego kad je nastala.

Dokaz su pune dvorane u svim gradovima gdje ovaj izvrsni komičar igra. Stoga je s razlogom smatraju najgledanijom  crnogorskom komedijom svih vremena.

Peđa Šuškavčević, autor i glavni glumac ove  komedije  mentaliteta, najpopularniji je crnogorski komičar, koji je u komediji 25 godina, a za to vrijeme je igrao u najgledanijim crnogorskim komedijama: Petkove muke, Neka ti je laka crna žena, Bračne avanture, Lega bi ja tata al’ ona neće…do predstave Crnogorac u krevetu, koja je sve ostale premašila u gledanosti.

Uz Peđu Šuškavčevića u predstavi igra i glumica Narodnog pozorišta iz Podgorice, Lala Novaković. Predstava je postigla  veliki uspjeh, a najveći pokazatelji tog uspjeha su pune dvorane  i nasmijana publika. Predstava „Crnogorac u krevetu“ je do sada igrana širom Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, a ovo je  prvi put da igra u Hrvatskoj, u Splitu.

Predstava gostuje na pozornici Dvorane Lora u subotu, 6. travnja s početkom u  20.00 sati. Zbog velikog interesa splitske publike, koja je u jednom danu rasprodala cijelu dvoranu Lora, CRNOGORAC U KREVETU  će biti izveden i na  drugoj  predstavi s početkom u 21.30…

Ulaznice su  po cijeni od 60,00 kuna u prodaji u MUSIC SHOPU KOTEKS i na blagajni DVORANE LORA od utorka 2. travnja od 14 – 20 sati. Broj ulaznica je ograničen. Informacije na mobitel: 095 808 5819.