Simpozij ONA na Medicinskom fakultetu

17814428_1462491673822933_5396049599168243849_o
Želite li biti dio simpozija gdje imate priliku potaknuti na razmišljanje i nasmijati druge? Mislite li da su žene komplicirana bića, želite prenijeti vaše spoznaje i muke kolegama na Sveučilištu, a pritom se dobro zabaviti? Neovisno o tome jeste li muško ili žensko, pokušajmo zajedno povući raspravu o ženama i doći korak bliže odgonetavanju njihovih tajni!

Sve što trebate napraviti je poslati kratak sažetak o svom predavanju do 25.4. koje treba biti vezano uz zajedničku temu simpozija – ŽENA (na mail lorp.split@cromsic.hr). Vaša kratka prezentacija može biti vezana za širok raspon tema: žene u znanosti, umjetnosti, povijesti, a čak i svakodnevnom životu. Može uključivati teme iz nutricionizma i poremećajima u prehrani s kojima se susrećemo sve više, kao i bilo koje probleme s kojima se žene susreću zbog svog spola. Možda biste htjeli pričati o statusu žena u zajednici, kako u našoj tako i u različitim dijelovima svijeta – ili biste pak htjeli približiti položaj žene pred zakonom i njezina prava u različitim situacijama? Otvoreno vam je mnogo mogućnosti, a sve te teme možete potkrijepiti zanimljivim slučajevima koje ste čuli tijekom studiranja ili u raznim životnim situacijama.

Najbolji predavači će biti nagrađeni nečim većim od samo pljeska zadovoljnih slušatelja. Također, svaki sudionik će imati 50% popusta na party pri završetku simpozija (o tome više uskoro). Zato požurite s vašim prijavama! Sva pitanja ili nedoumice također možete poslati na mail.