Di ćemo za Novu?!

11650879353_afe533dba3_b

Još uvijek ne znate odgovor na ono dosadno i izlizano pitanje: „Di ćeš za Novu?”. Mi ćemo ti pokušati pomoći u tome. Za početak večeri savjet nam je isti kao i lani, okupite se u stanu nekoga iz ekipe (ako je to moguće) uz dovoljne količine alkohola i hrane. Najbitnije je da ne failate s odabirom glazbe i društva, ostalo je donekle prihvatljivo. ;)

A gdje nakon zagrijavanja?

Najskuplja je opcija Next, no tamo je u cijenu od 250 (za dame) ili 300 kuna (za gospodu) uključena neograničena količina hrane i pića. 31.12. cijena se ulaznice penje na 350 kuna. Za vas će nastupati grupa Boss te istoimeni DJ. Jeftinija su opcija stajaća mjesta u Hemingway baru za 219 kuna. Za sjedeća ćete mjesta morati izdvojiti 279 kuna, ali s obzirom na to da je za samo par dana doček, vjerujemo da su se već popunila. Tamo ćete također moći pojesti i popiti koliko god hoćete, a repertoar muzike je standardan – domaći, strani i narodni hitovi. U klubu Vanilla (tzv. Vlajnila) možete se rasplesati uz DJ-a, a čekaju vas i canapei i snackovi, te u ponoć pjenušac. Za upad nećete morati previše izdvojiti – 50 kuna, a uz rezervaciju stola 70. Za 50 kuna Novu godinu možete dočekati u Kauriju uz švedski stol i piće dobrodošlice, a za glazbu će se pobrinuti DJ Gallardo. U Moon baru će vas zabavljati DJ VOLA (Pink Panther). Cijena ulaznice je 50 kuna, uz rezervaciju stola 100, a očekuje vas i catering. U Velvetu nastupa DJ Ivan Milanović, a u cijenu ulaznice od 60 kuna uključen je i catering. Klub Kameleon za vas sprema najduži doček, novogodišnji Rave, od 23 do 11 sati. Oni su također za vas pripremili mix domaće i strane glazbe, a zabavljat će vas Mr. C, jedan od glavnih aktera svijeta elektronske glazbe, i Dave Mothersole, te domaće snage Kluba. Ulaznice se prodaju po cijeni od 130 kuna, a na dan dočeka 150 kuna. Ako želite Novu dočekati blizu mora, uputite se u Club Bačvice gdje su u cijenu od 50 kuna uključeni ponoćni pjenušac i fingerfood, a muzika je standardna.

Za 30€ u Gladiator Beach Clubu možete u 2017. ući uz salsu i švedski stol. Tijekom 31. možete sudjelovati i u besplatnim radionicama u Centru plesa. Zabave neće faliti ni u samome centru grada; u klubu Central ulaznica je 100 kuna, a ona uključuje i dobar zalogaj snack i finger fooda, a Fabrique pub sprema doček u stilu James Bonda za koji vrijedi DRESS CODE – DRESS TO IMPRESS, koji podrazumijeva odijelo i haljinu. Imate mogućnost za 300 kuna biti agenti i djevojke Bond na jednu noć. Za tu cijenu također dobivate švedski stol i aperitiv. DJ Flex i Dj Nikola pripremili su special BOND domaći i strani music mash up.

U Ghettou možete za samo 20 kuna dočekati 2017. uz bend Savannah Expression (fuzija afro-beata, jazza, funkyy-a i etno glazbe), DJ-a, perkusionista Sinišu te DJ-a Tonka (deep/tech-house/techno). Legends bar za prihvatljivu cijenu od 100 kuna nudi doček Nove uz neograničenu količinu pića i hladnu platu. Za istu cijenu možete slaviti i u Jazzbini, a oni nude opciju koja je prihvatljivija za našu jetru – neograničena količina hrane i šampanjac u ponoć.

Na splitskoj se rivi možete zabaviti uz Petra Grašu i grupu Buđenje. Nakon koncerta produžite u klub Quasimodo gdje će se za dobru zabavu pobrinuti David Hasselhof, a upad je 30 kuna.

Za one koji se žele maknuti iz Splita donosimo popis lokacija i izvođača koji su tamo zaduženi za ludi provod: na Kapucinskom trgu u Varaždinu nastupa grupa Vatra; na riječkom Korzu program počinje u 21:45 kada na scenu stupaju riječki bendovi Izet i Borgie, nakon njih na redu je En Face, a u 23:00 se na binu diže najveća faca večeri – Gibonni, koji će Riječane i ostale prisutne uvesti u novogodišnju noć, a ludu zabavu ispraća Belfast Food; Zadrani će u 2017. uči uz pomalo suludu kombinaciju – Tomislava Bralića i Klapu Intrade te Ivana Zaka; u Dubrovniku nastupaju Doris Dragović i Jole; Šibenčane će u novu godinu uvesti famozni Massimo; Hvarane Parni Valjak, a stanovnike otoka Raba Jelena Rozga. Prije nekoliko je dana tek osvanula informacija tko će nastupati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, a spremaju li Zagrepčani pravi spektakl, pa se zbog toga toliko trebala čekati informacija, prosudite sami; nastupaju Jacqoues Houdek, Vanna, Psihomodo pop, te Najbolji hrvatski tamburaši.

Na kraju vam savjetujemo isto što i lani – veću pozornost obratite na izbor društva s kojim ćete dočekati Novu godinu, jer ako imate dobro društvo bilo koja će lokacija biti ona prava!

Sretna vam 2017.! :)