ART CLASH JAM 2022 na Starom Placu – 20. i 21. kolovoza

Po prvi puta se odvija van pandemijskih uvjeta, događa se u srcu ljeta umjesto u listopadu, a mjesto događanja je centar grada Splita. Svu čaroliju slikanja sa sprejevima domaćih i stranih writera možete uživo podržati 20. i 21. kolovoza na Starom placu u Splitu.
S4S
| S4S | ,
S4S

Lokacija: Stari plac Split (Zrinsko Frankopanska 17, 21000, Split)

Treći po redu festival ulične umjetnosti „Art Clash Jam“ 2022 se konačno odvija van pandemijskih uvjeta, događa se u srcu ljeta umjesto u listopadu, a mjesto događanja je centar grada Splita. Svu čaroliju slikanja sa sprejevima domaćih i stranih writera možete uživo podržati 20. i 21. kolovoza na Starom placu u Splitu.

Iako je organizacija svakog događaja mnogo lakša uz financijsku pomoć lokalnih i državnih institucija ili uz sponzorstvo velikih kompanija, dodatno zadovoljstvo pruža činjenica da je ArtClashJam i dalje projekt volontera i entuzijasta, uz pomoć pojedinaca koji prepoznaju dobru ideju ovog projekta.

S obzirom da se događaj odvija na Starom Hajdukovom igralištu pored Plinare, a koje je već dugi niz godina dom Ragbi kluba Nada,  najuspješnijeg amaterskog sportskog kolektiva u Hrvatskoj, veoma smo uzbuđeni što će Apaš, splitski akademski umjetnik sa zagrebačkom adresom oslikati veliki mural s ragbi tematikom, na igralištu „iza branke“.

Ostale zidove ukrasiti će kao i do sada najviše zastupljeni dalmatinski writeri, ali i gosti iz BiH i Njemačke. Pratitelji graffiti scene poznaju imena: Mrava, Mikun, Karet, Hoba, Wens, Senk, Raider, Zar, Liver, Yez, Panika i Apaš.

Uz dobru muziku naših DJ-eva i hladno piće uživajte u uličnoj graffiti umjetnosti. Oba dana druženje počinje u 10 ujutro i traje do 10 navečer.


Više članaka

| S4S |

Pridruži se S4S ekipi! – Regrutacije novih članova

Udruga studenti za studente je u potrazi za novim volonterima.
sveučilište u splitu
| S4S | ,

Sveučilište dodijelilo počasno zvanje professor emeritus bivšem rektoru Ivanu Paviću

Rektor Pavić je dao veliki doprinos rastu Sveučilišta.
gulaš iz menze
| S4S | , | Ostavite komentar

Labaratorijski nalaz: Gulaš u menzi je zdravstveno ispravan

Hospitalizirani dječak je pušten iz bolnice

Prati nas

© Udruga studenti za studente Split 2021. Sva prava pridržana.