Nemoj da ti bude tlaka konferencija Nemoj da ti bude tlaka konferencija

Nemoj da ti bude tlaka – konferencija za mlade

Zadnji dan svibnja rezerviran je za mlade! U Splitu se održava konferencija “Nemoj da ti bude tlaka”, a bavit će se temama poput lokalne politike za mlade, sudjelovanja mladih u odlučivanju te dijaloga mladih i donositelja odluka.

S4S
| S4S |
S4S

Konferencija “Nemoj da ti bude tlaka” održat će se 31. svibnja u hotelu Atrium, a dobrodošli su svi: mladi, udruge mladih i za mlade, institucije koje rade s mladima te predstavnici jedinica lokalne i regionalne samouprave.

Konferencija se održava u sklopu obilježavanja Europske godine mladih i kao dio procesa izrade Gradskog programa za mlade Grada Splita. Kao jedan od ciljeva konferencije je doprinijeti pokretanju pozitivnih procesa u susjednim gradovima i općinama. – kazao je Goran Biličić iz udruge Info zona koja je organizator konferencije.

Jutarnji dio programa namijenjen je temi uključivanja mladih u procese donošenja odluka te provođenju kvalitetne strategije prema mladima.
Kroz predavanja i panel rasprave s donositeljima odluka doprinijet će se rješenju problema slabe uključenosti mladih, a predstavit će se i nekoliko primjera dobre prakse.

U popodnevnom dijelu svi sudionici će imati priliku svojim komentarima aktivno doprinijeti izradi Gradskog programa za mlade Grada Splita, stratešom dokumentu koji će naredne četiri godine biti okosnica poboljšanja kvalitete života mladih.
Na panel raspravi sudjelovat će članice i članovi Radne skupine za izradu Gradskog programa za mlade koji će sa sudionicima podijeliti iskustva, zaključke i prijedloge.

Ulaz na konferenciju je besplatan, a program i prijave za sudjelovanje su na gradzamlade.hr/konferencija.

Konferencija je sufinancirana sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, Grada Splita i programa Europske unije Erasmus+.


Više članaka

sveučilište u splitu
| S4S | ,

Sveučilište dodijelilo počasno zvanje professor emeritus bivšem rektoru Ivanu Paviću

Rektor Pavić je dao veliki doprinos rastu Sveučilišta.
gulaš iz menze
| S4S | , | Ostavite komentar

Labaratorijski nalaz: Gulaš u menzi je zdravstveno ispravan

Hospitalizirani dječak je pušten iz bolnice

Prati nas

© Udruga studenti za studente Split 2021. Sva prava pridržana.