SEA EU SEA EU

SEA-EU DOC- „The problem-solving skills for higher education learners “

Čak 40 doktoranada i pet mentora iz pet visokoobrazovnih ustanova alijanse „Europsko sveučilište mora“ SEA-EU radi na rješavanju konkretnih problema splitskih i dalmatinskih tvrtki iz područja plave ekonomije.
S4S
| S4S | ,
S4S

Sveučilište u Splitu je od 23. do 27. svibnja domaćin treninga pod nazivom „The problem-solving skills for higher education learners “, koji se održava u okviru Erasmus + projekta SEA-EU DOC. Zadnji dan treninga doktorandi će imati priliku predstaviti svoje rezultate uz pozdravnu riječ prorektorice za znanost i inovacije prof. dr. sc. Leandre Vranješ Markić.
Događaj se održava u SPINIT Inkubatoru Sveučilišta u Splitu s početkom u 9:00 sati.

Dr. ing. Edgar Jochheim, osnivač i CEO tvrtke JOINCO® Innovation Consulting, doktorandima je detaljno predstavio TRIZ metodu koja je sve popularnija u rješavanju problema i brainstorming tehnika.
Kako bi primijenili stečeno znanje, polaznici rješavaju konkretne probleme tvrtki sa područja Dalmacije poput Sailboat RC i Cromaris.

SEA EU DOC je projekt nastao u okviru SEA-EU alijanse, a usmjeren je na povećanje prilika za zapošljavanje doktoranada iz područja znanosti o moru kroz:  podizanje svijesti o raznolikosti karijera doktora znanosti; razvoj „mekih vještina“ koje su iznimno tražene na tržištu rada, te povezivanje akademske zajednice s gospodarstvom kroz razvoj Europske mreže doktoranada.

Cover photo: https://sea-eu.org/


Više članaka

sveučilište u splitu
| S4S | ,

Sveučilište dodijelilo počasno zvanje professor emeritus bivšem rektoru Ivanu Paviću

Rektor Pavić je dao veliki doprinos rastu Sveučilišta.
gulaš iz menze
| S4S | , | Ostavite komentar

Labaratorijski nalaz: Gulaš u menzi je zdravstveno ispravan

Hospitalizirani dječak je pušten iz bolnice

Prati nas

© Udruga studenti za studente Split 2021. Sva prava pridržana.