Sveučilište u Splitu dobilo Healthy Campus certifikat!

Sveučilište u Splitu dobilo je Healthy Campus certifikat koji se dodjeljuje kao priznanje za poboljšanje kvalitete života na kampusima.
S4S
| S4S | ,
S4S

Sveučilište u Splitu dobilo je Healthy Campus certifikat koji se dodjeljuje kao priznanje za poboljšanje kvalitete života na kampusima, a postizanjem postavljenih kriterija splitsko sveučilište postavlja se uz bok poznatih svjetskih sveučilišta u kvaliteti studentskog života.

Krajem svibnja, Međunarodni savez sveučilišnog športa (FISU) je za 43 sveučilišta uključena u program Healthy Campus dodijelio oznaku Certified. Njih 18 dobilo je oznaku Platinum, najvišu razinu certifikata. Svečana dodjela, prva takve vrste održana je na Université Libre de Bruxelles (ULB). Ovaj vrijedan, ali i obavezujući certifikat, u ime Sveučilišta u Splitu primio je prorektor Tomislav Kilić.

– Projekt FISU Healthy Campus inicijativa je koja ima za cilj poboljšati dobrobit studenata u svim aspektima njihova života te uspostaviti interdisciplinarni sustav posvećen dobrobiti, zdravom načinu života i svijesti studenata o tim aspektima. Healthy Campus certifikat dodjeljuje se kao priznanje sveučilištima za napore koje ulažu u poboljšanje kvalitete života na svojim kampusima. Postizanjem postavljenih kriterija Sveučilište u Splitu postavlja se uz bok poznatih svjetskih sveučilišta u segmentu kvalitete studentskog života. Bila mi je iznimna čast u ime Sveučilišta u Splitu primiti ovo priznanje. Posebno bih htio zahvaliti našem odjelu za studentski standard i sport koji su vrijedno i ustrajno radili kako bi se došlo do ovog vrijednog priznanja”, kazao je prorektor Kilić.


Više članaka

sveučilište u splitu
| S4S | ,

Sveučilište dodijelilo počasno zvanje professor emeritus bivšem rektoru Ivanu Paviću

Rektor Pavić je dao veliki doprinos rastu Sveučilišta.
gulaš iz menze
| S4S | , | Ostavite komentar

Labaratorijski nalaz: Gulaš u menzi je zdravstveno ispravan

Hospitalizirani dječak je pušten iz bolnice

Prati nas

© Udruga studenti za studente Split 2021. Sva prava pridržana.