NATJEČAJ ZA MEXT STIPENDIJE JAPANSKE VLADE

Image1

Veleposlanstvo Japana raspisalo je u ime Ministarstva obrazovanja, kulture, sporta, znanosti i tehnologije Japana (MEXT) natječaj za dodjelu stipendija stranim studentima za studij u Japanu (preddiplomski studiji, stručni studiji na višim tehnološkim školama, stručno usavršavanje na višim školama, (poslije)diplomski istraživački studij). Više: http://www.hr.emb-japan.go.jp/hr/2018/kultura-2018-04-stipendije-vlade.html

Smjernice, prijavnice i dr. moguće je preuzeti na ovoj stranici (http://www.studyjapan.go.jp/jp/smap_stopj-applicationsruts.html)

Kandidati prijave predaju Veleposlanstvu Japana, osobno ili poštom, do petka 8. lipnja 2018. Prijave koje se šalju poštom moraju stići u veleposlanstvo do spomenutog datuma. Detalji o testiranjima nalaze se niže u nastavku.

Također, 25. svibnja (petak) s početkom u 15:00 sati održat ćemo informativno predavanje o stipendijama i studiranju u Japanu. Predavači su bivši stipendisti i studenti japanskih sveučilišta, pa se zainteresirane pozivamo da nam se pridruže!

【informativno predavanje】

25. svibanj (petak) u 15:00 sati, dvorana Matice hrvatske (Matica hrvatska, Matice hrvatske 2, Zagreb)

【rok za prijavu】

8. lipanj (petak) do 17:00 sati, Veleposlanstvo Japana (Boškovićeva 2, Zagreb)

*prijave koje se šalju poštom moraju stići u veleposlanstvo do 8 lipnja!

【testiranje】

pismeno testiranje – 28. lipnja (četvrtak) od 9:00 sati

mjesto: Veleposlanstvo Japana, Boškovićeva 2, Zagreb