Impressum

Udruga “Studenti za studente” – S4S
Zrinsko Frankopanska 38
21000 Split
OIB: 37785260119
IBAN: HR35 2330003-1100412275 (S.G. Splitska banka)

S4S Portal službeni je portal udruge Studenti za studente Split, skupine mladih studenata entuzijasta.

Ulažući stotine sati u pokretanje i održavanje ovog Portala, nastojimo obavještavati kolege o svim događanjima vezanima za studentski život u Splitu te ih upoznati s mnoštvom studenata uspješnih u izvršavanju akademskih obveza i slobodnih aktivnosti, kao i s ljudima koji stoje s druge strane katedre trudeći se prenijeti nam što više znanja i iskustva sudjelujući tako u izgradnji nas kao cjelovitih, jednog dana akademski obrazovanih, osoba.

nov

Pišući o raznovrsnim temama želimo potaknuti kolege na razmišljanje, zauzimanje stava i djelovanje. Ne libimo se prozivati ih i kritizirati, a sve u svrhu nastojanja da ih dignemo iz „fjakaste“ ravnodušnosti koja hara svuda oko nas! Ne prestajemo širiti misao da studentski život ne čine samo knjiga i zabava – pokušavamo potaknuti kolege na konstantno ulaganje u sebe bavljenjem raznim aktivnostima, kao i doprinijeti stvaranju i učvršćivanju solidarnosti prema potrebitima i nezaposlenima.
Isto tako, trudimo se svojim čitateljima ponuditi štivo koje vrvi upravo mislima o svemu što muči prosječnog splitskog studenta, ali na koje će se prosječni splitski student nasmijati i, na kraju krajeva, u pauzi od učenja uvijek iznova rado otvoriti www.szssplit.hr.