S4S NAJAVLJUJE NOVU TRIBINU HRVATSKOG NADZEMLJA

29792342_984323155051488_3009377906636881920_n

U srijedu 18. travnja u 20.30 sati, u Nadbiskupskom sjemeništu, Ured za pastoral mladih i udruga Hrvatsko nadzemlje organiziraju susret na temu: Ljubomora. Predavač je don Mihovil Kurkut. Ulaz je slobodan.
Prenosimo vam poruku poziva na događaj Hrvatskog nadzemlja!

Znoje vam se dlanovi, razdražljivi ste, ljuti, sve vam smeta, vaša se simpatija smješka drugom muškarcu. Ovo što doživljavate je ljubomora. Ili ste jednostavno gladni. Ako je ovo prvo onda vam jedan kvalitetan obrok neće biti dovoljan da riješite problem, ali zato mi imamo lijek za vaše tegobe.

Terapiju ćemo vam odrediti u srijedu, 18.4.2018. u 20:30 u velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu. Iz ljubo(noćne)more probudit će vas don Mihovil Kurkut, salezijanac čiji je rad s mladima nadaleko poznat, a na susretu će govoriti o ljubomori i zavisti te će nam odgovoriti na pitanja kao što su: Kakav je odnos ljubomore i zavisti i koje su im razlike? Je li ljubomora uvijek loša ili ona ponekad može biti i dobra? Postoje li različite vrste ljubomore? Može li ljubomora biti opravdana? Kako se boriti s ljubomorom?

Osim navedenih, dobit ćemo odgovore i na još neka pitanja, a uz Nadzemljaše, koji će svojim filmovima i skečevima pokušati ne upropastiti susret, glazbeno će nas uveseljavati Zbor mladih Krstitelj s Trstenika.

I zato dragi naši ljubomoreplovci, rezervirajte treću srijedu u mjesecu za Nadzemlje i pripremite se na mnoštvo korisnih informacija pomoću kojih ćemo se uspješno izboriti s problemom s kojim se svatko od nas barem jednom susreo.

U suradnji s Uredom za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije,

Vaše Hrvatsko nadzemlje!