S4S RADIJSKA EMISIJA: U centralnom dijelu emisije razgovaramo o projektu 72 sata bez kompromisa!

IMG_20181018_160542

Snimili smo još jednu S4S radijsku emisiju na Radio Suncu.

Iz emisije ćemo izdvojiti razgovor s Boškom Pavićem, tajnikom udruge SplitMisli koja organizira “Malu školi osnova matematike”, a upravo student 5. godine PMF – a Boško Pavić svim studentima drži instrukcije postupno besplatno.

Ovaj tjedan je obilježen Međunarodni dan bijelog štapa. Ivan Bogdanović, voditelj ureda za Sveučilišta u Splitu za osobe s invaliditetom otkrio nam je sve pojedinosti s kojima prolaze studenti s invaliditetom i kako im se dodatno i svakodnevno može pomoći u gradu Splitu.

Konačno u centralnom dijelu emisije ugostili smo volonterke u međunarodnom projektu 72 sata bez kompromisa. Projekt se odvija u brojnim europskim zemlja, a volonterke Doris Nazor i Paula Mužinić iz splitskog SKAC – a uputile su nas što se danas i trenutno odvija u Splitu te koji je sami program aktivnosti.

Kraj naše druge ovosezonske S4S emisije na Radio Suncu iskoristili smo za prilog o novom, ujedno i prvom susretu Hrvatskog Nadzemlja u ovoj akademskoj godini. Gost predavač bio je Marin Miletić i s njim smo kratko razgovarali.

Slušamo se od 18 sati na valovima Radio Sunca na 90,9 ili 92,9 MHz