S4S RADIO NA “SUNČANIM FREKVENCIJAMA”: Najavljujemo Školu osnova web developmenta!

index

Snimili smo još jednu S4S radijsku emisiju na valovima Radio Sunca.

Između ostaloga izdvojili smo da je Senat Sveučilišta u Splitu na 52. sjednici održanoj u četvrtak 8. ožujka, na temelju Izvješća Povjerenstva za prikupljanje prijedloga za izbor rektora Sveučilišta u Splitu za mandatno razdoblje od 01. listopada 2018. godine do 30. rujna 2022. godine, utvrdio listu kandidata za izbor rektora.

Osim toga Studentski zbor Sveučilišta u Splitu na službenim web stranicama objavio vijest u kojem studente obavještavaju da je raspisan Natječaj od upisnina za studentske projekte.

Studenti i studentske udruge Natječaj su željno iščekivale u nadi da će biti objavljen dosta ranije, ali ipak su dočekali svoj trenutak objave Natječaja u ožujku, naglasili smo u Vijestima sa Sveučilišta u Splitu.

Od sporta smo izdvojili Studentske sportske subote koje će se u ovoj kalendarskoj godini održati 17. i 24. ožujka na Kampusu, u dvorani Studentskog doma „Dr. Franjo Tuđman“ te caffe baru Tinel.

U središnjem dijelu emisije ugostili smo mlade programere iz Udruge mladih programera, DUMP Split, Mateja Rajčića i Stipu Lelasa te smo najavili školu osnova web developmenta koja će se održavati na splitskom FESB – u.

Tko su oni i o čemu će biti riječ, poslušajte u emisiji u kojoj smo se dotaknuli Dana žena te Humanitarnog koncerta u organizaciji Studentskog zbora Filozofskog fakulteta u Splitu u suradnji s klubom Zenta.

Slušamo se od 18 na valovima Radio Sunca!

 

Urednici i voditelji: Katarina Nikolić i Augustin Markota