SVI NA RUĐERIJADU „Cili Split na Split 3!“

32506943_1187481024728109_7869339732289781760_n
I ove godine slavimo rođendan velikana po kojem je glavna ulica na Splitu 3 dobila ime! U suradnji s Gradskim kotarom Split 3, Klub mladih Split tim povodom organiziramo zabavno-edukativno-sportski program koji će se odvijati 18.5. (petak) u poslijepodnevnim i večernjim satima u najdražem nam kvartu. Ekipa iz Kotara zadužena je za sportske turnire u malom nogometu i košarci, koje ćete moći pratiti na Krempijevom igralištu. Polufinala počinju u 19.45 i 20.30, dok su velika finala predviđena za 21.40, nakon čega slijedi prigodno druženje na igralištu.
Klub mladih organizira zabavno-edukativni program na trgu kraj još uvijek nedovršene fontane, ispred kafića Retro.Djeca, mlado i staro imat će priliku zaigrati stare i neke nove igre, poslušati nastup vrhunskih glazbenika iz Gradska glazba Zvonimir Solin, uživati u prigodnom uživo programu s RadioKampus, upoznati se sa stranim kulturama zahvaljujući udruzi Aiesec Split, izmjeriti tlak i naučiti osnove prve pomoći od strane Klub mladih Gradskog društva Crvenog križa Split, isprobati ronilačku opremu naših suradnika iz UPA Rostrum Split, naučiti žonglirati od ekipe iz @Ubijmo dosadu, informirati se o projektima i programima udruga mladih i za mlade, a na kraju večeri dobro se zabaviti uz Old School party u Caffe Bar Dreamers.
Vidimo se u petak na Splitu 3, Ruđerov rođendan proslavi i ti! Ako ste zainteresirani za predstavljanje svoje udruge/inicijative/projekta u sklopu navedenog programa, slobodno nam se javite na info@klubmladihsplit.hr.