UDRUGA ITHEOM PROSLAVILA TREĆI ROĐENDAN!

46700050_757814394577225_1354349870151892992_n

Udruga filoloških smjerova Filozofskog fakulteta u Splitu iTHEom, 21. studenog je proslavila svoj treći rođendan tradicionalnim rođendanskim karaokama. iTHEom udruga djeluje od 19. studenog 2015. a sastoji se od studenata engleskog, hrvatskog i talijanskog jezika i književnosti Filozofskog fakulteta u Splitu. Udruga se bavi organiziranjem raznih aktivnosti za studente i mlade koje su povezane s jezikom, književnošću te filmom, glazbom i općenito multimedijom.

Mjesto održavanja rođendanskih karaoka bio je poznati studentski kafić, Caffe Bar Academia gdje su se četiri ekipe natjecale u pjevanju u dvije kategorije: Rock i Zabavno. Njihove je nastupe ocjenjivao, kako sami kažu, “nestručni“ žiri sastavljen od članova udruge iTHEom u tri kategorije: talent, zabava i opći dojam. Karaoke su počele uvodnim govorom simpatične voditeljice Andree a zatim je uslijedio nastup prošlogodišnje pobjednice Jelene koja skromno priznaje da nije sigurna hoće li i ove godine ponovno pobijediti jer je konkurencija velika.

Pokazatelj da su iTHEomove rođendanske karaoke zaista odličan događaj je i pozitivna usmena predaja; prošlogodišnja pobjednica Jelena je za događaj čula preko studentskog zbora kojega je i sama članica a natjecateljica Ivana je za karaoke saznala preko studentske udruge iz Zadra nakon čega se odlučila prijaviti.

Stoga, sljedeće godine nemojte propustiti iTHEomove rođendanske karaoke te se prijavite!