Valentina Čubrilo, predsjednica udruge „SplitMisli“, u ovotjednom izdanju S4S radijske emisije!

17916261_1418370321569865_756980144_o

S4S-ovci su za sve slušatelje Radio Sunca, a posebice za studente i mlade, pripremili još jednu emisiju!

Između ostalog, izdvajamo:

Dan nastavnih baza Sveučilišta u Splitu održat će se u petak, 21. travnja, od 10 do 15 sati na Ekonomskom fakultetu, Cvite Fiskovića 5, tijekom kojeg će se studentima predstaviti više od 100 suradnika i partnera gospodarstvenika našeg Sveučilišta.

Posjetitelji će imati priliku bolje upoznati naše nastavne baze – ustanove, institute, tvrtke, koje će studentima nuditi stručne prakse.

Svečanost otvaranja održat će se u velikom amfiteatru Ekonomskog fakulteta, s početkom u 10 sati, kada će se, među ostalim, dodijeliti nagrade najboljim nastavnim bazama i studentima koji su se iskazali tijekom stručne prakse.

Studentski zbor pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu organizira 2. Splitski kongres studenata prava koji će se održati od 26. – 28. travnja na Pravnom fakultetu. Tema kongresa je ”Maloljetnici i mlađi punoljetnici u kaznenom postupku”.

Došlo je do promjene termina održavanja sveučilišne odbojke. UnisportST Odbojka je tako na rasporedu u srijedu 19. travnja s početkom u 9 sati u dvorani ŠC “Bazeni Poljud”. Prijave se kao i obično šalju na obrascima preko profesora TZK na mail sport@unist.hr do petka, 14. travnja u 12 sati.

U središnjem dijelu emisije ugostili smo studenticu Pravnog fakulteta u Splitu, Valentinu Čubrilo.

Kao predsjednica udruge „SplitMisli“, otkrila nam je pojedinosti o Udruzi, njezinim članovima. Dotakli smo se projekata koje je Udruga provela i koje će provoditi u skoroj budućnosti! O kojim je projektima riječ, poslušajte sutra od 18 sati na valovima Radio Sunca.

Propuštene emisije možete pronaći na našem MixCloud kanalu.

Emisiju uredila: Anja Perković

Slušamo se! J