Foto: Ana Maroš

Održan 18. HEAR ME – međunarodni seminar studentskih radija

Splitsko sveučilište ugostilo je radio volontere iz države i regije

Proteklog vikenda udruga Studenti za studente Split (S4S) ugostila je prestavnike studentskih radija iz regije na osamnaestom međunarodnom seminaru studentskih radija “HEAR ME

Na seminaru su radijski volonteri imali priliku sudjelovati u nekoliko predavanja, radionica i panel rasprava.

Foto: Ana Maroš

Predavači su bili uspješni novinari i profesori koji su sudionicima seminara prenosili znanje i ekspertizu is svog područja djelovanja.

Prvi dan seminara otvorili su istraživački novinar Denis Mahmutović predavanjem o cenzuri medija i Damir Šarac predavanjem o ulozi lokalnih medija. Drugi dan su obogatili Goran Antonijević i Blaž Duplančić panel raspravom o sportskom novinarstvu te profesorica Anita Runjić-Stoilova predavanjem i radionicom retorike i komunikacija.

Sudionici su imali priliku sudjelovati u raspravi postavljanjem pitanja i davanjem mišljenja na teme diskusije. Interaktivnost rasprave omogućila je da mladi novinari saznaju tajne zanata od iskusnijih kolega te primjene njihove savjete u svom budućem radu.

Misao vodilja seminara je bila pružiti studentima-novinarima priliku da im iskusni stručnjaci prenesu svoja znanja i iskustva te da uz njihovu pomoć kvalitetnije usmjere svoju buduću karijeru.

Udruga S4S je za kraj pozvala sve studente koji su zainteresirani za volonterski rad i učenje da se pridruže udruzi, upoznaju nove ljude, iskuse nova iskustva i nauče nešto novo.


Više članaka

| S4S |

Pridruži se S4S ekipi! – Regrutacije novih članova

Udruga studenti za studente je u potrazi za novim volonterima.
sveučilište u splitu
| S4S | ,

Sveučilište dodijelilo počasno zvanje professor emeritus bivšem rektoru Ivanu Paviću

Rektor Pavić je dao veliki doprinos rastu Sveučilišta.
gulaš iz menze
| S4S | , | Ostavite komentar

Labaratorijski nalaz: Gulaš u menzi je zdravstveno ispravan

Hospitalizirani dječak je pušten iz bolnice

Prati nas

© Udruga studenti za studente Split 2021. Sva prava pridržana.