Meč lopta GOŠKa na domaćem terenu

U srijedu 29.06. u 18:00h GOŠK iz Kaštel Gomilice dočekuje ONK Metković u uzvratnoj utakmici finala kvalifikacija za 3. HNL Jug. Domaćini ulaze u utakmicu s velikom prednosti iz prve utakmice, Metković je na domaćem terenu poražen rezultatom 4-1. GOŠK. Prvak 1. ŽNL Splitsko-Dalmatinske drugu godinu za redom pokušava izboriti ulazak u 3. HNL Jug, prošle godine su zaustavljeni od Zadra koji je u polufinalu izbacio i Metkovljane.

Pobjedom u sutrašnjoj utakmici GOŠK bi osigurao povratak u 3. HNL Jug nakon 14 godina provedenih u županijskoj razini nogometa, njihova posljednja sezona u 3. HNL bila je davna 2008./2009. Podsjećamo da je uvjet za ulazak u 3.HNL osvajanje županijske lige te osvajanje doigravanja u kojem sudjeluju prvaci Zadarske, Šibensko-Kninske, Splitsko-Dalmatinske te Dubrovačko-Neretvanske županijske lige (Polača – prvak ŽNL Zadarske ove godine nije iskazao interes za sudjelovanje u završnom turniru) te je prolazak u viši rang izuzetno težak zadatak

Podsjećamo da se od sljedeće sezone formira jedinstvena treća razina natjecanja na razini hrvatske pod imenom Druga Liga te će 3. HNL biti četvrta razina hrvatske nogometne piramide. Više o toj konfuznoj situaciji čitajte u budućem članku a do tad želimo sreću i Kaštelanima i Metkovljanima u borbi za promociju.

gošk, hnl, jug, kampus, metković, onk, radio

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Prati nas

© Udruga studenti za studente Split 2021. Sva prava pridržana.