Nova emisija na Radio Kampus: “S Dvanaestim u podne”

“S Dvanaestim u Podne” nova je emisija na Radio Kampusu. Urednik emisije Goran Antonijević, poznatiji pod pseudonimom Dvanaesti Novinar uz pomoć Ane Katić donosi događanja i novosti o najvažnijoj instituciji Splita – Hajduku!

Današnja emisija poslužila je kao predstavljanje, a u sljedećim emisijama Dvanaesti Novinar dovodit će vam zanimljive goste iz Hajdučkog svijeta te prezentirati svoje osvrte na aktualna sportska događanja. Emisiju prati i poseban glazbeni štih te Dvanaesti bira playlistu za svaku emisiju.

Goran vam prezentira svoje poimanje Hajduka i navijanja te prepričava svoj doživljaj tribine. Također ističe kako je upravo na ovoj frekvenciji prije četvrt stoljeća započeo svoju novinarsku karijeru. U eteru se raspravljalo i o prošlotjednoj prvenstvenoj utakmici sa Šibenikom te se analizirala igra Hajduka kao i određeni ključni trenutci utakmice.

Hajdukovi prvotimci Josip Elez i Filip Krovinović su za nas dali izjave i komentare na utakmicu, kao i svoje viđenje nastavka prvenstva. Pri kraju emisije raspravljalo se o završnici prvenstva, voditelji su dali kratak osvrt na promjene koje su pratile Hajduk kroz ovu sezonu te su najavili sljedeću epizodu koja će se zbog blagdana emitirati sljedeći utorak u podne.

Budite uz Radio Kampus svakog ponedjeljka u podne i pratite najnoviju emisiju za nogometni/hajdučki puk.

hajduk, radio kampus, sport

Prati nas

© Udruga studenti za studente Split 2021. Sva prava pridržana.