Svi u Spaladium Arenu: “Sve je spremno za 35. Europsko vaterpolsko prvenstvo!”

Split je spreman za Europsko vaterpolsko prvenstvo koje se od 27. kolovoza do 10. rujna igra u Spaladium Areni.

U spektakularno pripremljenoj areni smješten je bazen ukupne duljine 36 i širine 25 metara.

Bazen u Spaladium Areni

“Stvarno smo se potrudili da ovo Europsko prvenstvo, ovako veliko natjecanje da ne bude samo natjecanje, već skup mnogih događaja. Arena je spremna, završavaju se zadnji detalji. U reprezentaciji također vlada jedna pozitivna energija, strast i naboj. Vjerujem da ćemo biti pravi“, istaknuo je Mladen Drnasin, predsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza.

Mladen Drnasin, predsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza

Prije službenog početka natjecanja Hrvatski vaterpolski savez i Klinički Bolnički centar Split postigli su dogovor da KBC Split, ukoliko bude potrebno, bude zdravstvena baza koja će svim sudionicima 35. Europskog vaterpolskog prvenstva pružiti zdravstvenu skrb.

Pročitajte i ovo:

“Klinički bolnički centar Split rado se odazvao mogućnosti da bude zdravstvena baza za sve teže bolesne ili ozlijeđene vaterpoliste. Nadam se da to ipak neće biti potrebno te da će svi sportaši biti zdravi, zdravi doći i takvi vratiti se kući“, istaknuo je profesor Julije Meštrović, ravnatelj KBC-a.

Renato Živković, glavni tajnik HVS-a i izvršni direktor EP, prof. dr. sc. Julije Meštrović, ravnatelj KBC-a Split i dr. Dinko Pivalica

Ukoliko niste, uključite se u nagradnu igru na našem Instagram profilu i sa svojom pratnjom budite dio publike na svečanom otvorenju Europskog vaterpolskog prvenstva, 29. kolovoza, kada su na rasporedu dvoboji Hrvatske i Malte te Grčke i Francuske.

Pogledajte video:

Pripremio: Ivan Gudelj

Napisao: Ivan Gudelj

bazen, europsko vaterpolsko prvenstvo, radio kampus, spaladium arena, split, sport

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Prati nas

© Udruga studenti za studente Split 2021. Sva prava pridržana.